SUP Siófok

SUP Siófok

SUP Siófok témakör I. Fejezet :

Elöljáróban : A SUPAligA Siófoktól 10 percre található és a prémium sup bérlés 1500ft a természet és partszakasz pedig egyedülálló.

SUP Balaton

sup Balaton

sup Balaton

Bár ez egy kite oldal és természetesen a szeles napokon soha nem ‘suppolunk’ hiszen kiteozni ezerszer nagyobb élmény,össze sem hasonlítható,azért vannak olyan abszolút szélcsendes napok amikor tükörsima a víz és ezt vízi tevékenységet ilyenkor talán érdemes kipróbálni.Tehát ha a SUP Siófok keresésre a minőség és az ár tekintetében reális ajánlatot keresünk akkor ezen az oldalon megtalálható : SUP deszka bérlés 1500ft 1-2 km-es parszakaszon egyedülálló környezetben.

SUP Siófok

SUP Siófok

Milyen Stand Up Paddle -t érdemes bérelni vagy vásárolni?

A deszka űrtartalma és szélesség határozza meg a nem haladó szinten ‘suppolók’ sup élményét,így legyen bármilyen márka is az,ha túl kis térfogatú vagy túl keskeny stand up paddle-t választunk akkor az nehézkesen fog siklani és mozgékony-borulékony és nem komfortos érzés lesz. Általában 300 liter alatt és 11’5′ hosszúság alatt nem egyik sup sem igazán jó az átlagfelhasználó számára.A márkának nem sok jelentősége van,2 évnél több garanciát nem adnak a 2-szer drágább Suppokra sem és siklani sem fognak jobban.

SUP Siófok

SUP Siófok

A Balatonon érdemes olyan helyszínt választanunk ami nem strand terület és nincsenek fürdőzők.Ez egyéb vízisportokra is igaz,nem szabad veszélyeztetni a strandolókat a deszkás sportokkal : minden deszka alján található szkeg legyen az wind- , kite- vagy sup deszka és egy épp víz alá bukó strandolót esetleg nem veszünk észre és komoly sérülést okozhatunk az éles kemény szkeggel.

Stand Up Paddle Siófok
Stand Up Paddle
Written by: AligASUP
Date Published: 04/01/2017
4.6 / 35 stars
sup-balatonsup-sup

sup-balatonsup-sup

Summary
Event
SUP Siófok
Location
AligASUP,Balaton
Starting on
május 20, 2017
Ending on
május 30, 2017

Comments are closed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien