szörf igazolvány

Vajon mire lehet jó egy szörf igazolvány ?

Valójában fogalmunk sincs, csak találgatni tudunk. Szörf oktatásra nem jogosít , az más . Szörfözésre lehet ,hogy jogosít ,de a szörfözéshez nincsen előírva semmilyen igazolvány.Ez nem vitorlázás,itt semmilyen papírra nincs szükség,csak mentőmellényre.Eddig sok szörfös helyen megfordultunk már és néha előfordult, hogy a szörföt béreltünk mivel nem vittük ki a saját szörf felszerelésünket. Még sosem kértek semmilyen papírt sehol, az ismert helyszíneken sem.Sőt örültek ,hogy fizetővendég érkezett hozzájuk és igénybe veszik  a szolgáltatásaikat.Ha komolyabb kárt teszel a szörf felszerelésben és nem fizettél be külön biztosításra a kölcsönzés árán felül,akkor az okozott kárt meg kell fizetni akár van szörf igazolványod akár nincs.

Továbbra sem tudjuk mire való a szörf igazolvány

Annak ellenére ,hogy nem találtuk meg a szörf igazolvány jogosságát,mi is létre fogunk hozni ilyen dokumentumot,hisz ha bármi igény is mutatkozik ilyen papírok birtoklására a keresletben, akkor miért is ne elégítenénk ki? Az Ozone Windsurf Igazolványt alapszinten már a 2×2 órás tanfolyamainkról is k tudjuk a jövőben állítani, de a 10 órás kurzus után a középszintű igazolvány megszerzésére is lehetőség van.Ezt bárhol bárki felmutathatja bárkinek.

Meg szeretnék tanulni rendesen szörfözni?

Ha egy középszintű szörf tudásszintre szeretnél szert tenni, akkor sok időt kell a vizen töltened gyakorlással.Ez a legnagyobb titok.Ha pedig papírokat szeretnél lobogtatni vagy a szobád falára bekeretezve kitenni,akkor érdemes egy szép szörf igazolványt vásárolnod.PDF formátumban is tudunk igazolványt biztosítani,így akár poszter is készíthető belőle : szörf igazolvány

És más formátumban is :- a dizájn ezerféleképpen változhat,teljesen mindegy-  : szörf igazolvány szörf igazolvány

Comments are closed.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien